MERLYS MARIA

EN MARDRÖM!
Hej. Nu tänkte jag berätta om vad som hände min son igår eftermiddag. Usch, det värsta jag varit med om. 
Okej, jag tar det från början... 
Igår besökte jag, jocke, matteo och alexandra vallby museet. Efter det åkte vi runt till olika second hand butiker och leta bl.a efter en jeans jacka till matteo.
 
Iallafall. När vi kom hem och stod utanför dörren insåg jag att jag hade glömt hemma nycklarna i restaurangen på vallby museet. Där stod vi, utelåsta i tillberga, 2 matkassar i handen, solen värmde på och irritationerna började komma. Jocke åkte in till stan för att hämta extra nycklarna hos sin mamma. Under tiden stod jag och matteo och väntade utanför dörren.. jag knäppte upp bilbarnsstolen åt matteo så han slapp sitta så hårt tänkte jag. Sen kom jocke hem, han öppnade dörren och tog med sig matteo in i bilbarnstolen och matteo flög ur stolen med huvudet före rätt ner på stengolvet. Där låg han med ansikte mot golvet och skrek. Jocke skrek neeej och jag skrek i panik! Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag har aldrig skakat så mycket som jag gjorde då. Jag vågade knappt titta på matteo till en början för jag hann tänka så mycket hemskt. Han började skrika direkt när han hamnade på golvet, my god. Jocke lyfte upp honom och försökte trösta honom och jag skrek som sagt i panik och trodde att nu är det kört!
Vi åkte direkt in till akuten, jag körde och jocke satt i baksätet med matteo i famnen. Jag ringde Alexandra panikslagen och skrek att hon måste komma till akuten på engång! Alexandra, matteos faster var där med blixten! Fyfan, vilken kvinna hon är! Jag älskar henne!!!
 
Matteo lugnade ner sig redan när vi satte oss i bilen och skulle åka in. När vi kom fram så tog det inte alltför lång tid tills vi fick en tid med doktorn. Matteo började dock bli trött och vi gjorde allt för att hålla honom vaken. För om det skulle vara en hjärnskakning så blir barnet sömnig och kan spy. När läkaren undersökte matteo tyckte hon att allt såg bra ut.. vi blev hemskickade men skulle hålla uppsyn. Ända sen vi kom hem så har matteo varit som vanligt, dvs lugn, snäll och glad. Tack gud för att det gick bra! Jag har gråtit hela kvällen fast matteo har mått bra. Man känner sig som världens sämsta förälder! Nu har jag verkligen lärt mig en läxa!
 
Livets gåva
#1 - Anonym

Love you.....❤❤ Always and forever..