MERLYS MARIA

SKIT DAG - VARNING FÖR ÄCKLIGA BILDER.
Förutom att jag sovit skit dåligt inatt så vaknar jag halv 7 imorse av att mina ögon gör så ont och knappt går att öppna. Jag är så fruktansvärt trött på detta, ni förstår inte. När jag inte kan hålla emot tårarna så svider det satan, vilket tyvärr händer rätt ofta nuförtiden.
Har även fått tillbaka halsbrännan, som är så sjukt jobbig så jag vet inte om jag ska sitta, stå eller ligga... och så går jag runt och är hungrig hela tiden. Jag äter, men det är jobbigt för då blir det som hundra nålar i halsen. Allt tär på psyket, och jag är så himla trött precis hela tiden samtidigt som jag känner mig stressad. Vill jag röra lite extra på mig en dag, typ ta en powerwalk så får jag sammandragningar. Foglossning och ischias har jag som sagt också. Men det mest jobbiga just nu är klådan i ögonen!!!
 
Jag har slutat jobba nu i alla fall, vilket känns förjävla bra!
 
Bilder jag aldrig trodde jag skulle våga publicera, men vad fan. Ni måste bara se hur jag har sett ut de senaste 5 veckorna. Och som sagt så har jag varit hos läkaren flera gånger, fått salvor & droppar utskrivna samt tagit flera prover.
 
I två dagar la sig det värsta, och jag fick se ut såhär som på bilden nedan. Dom två dagarna var just över NYÅR. Så då kunde jag sminka över det.