MERLYS MARIA

VI SKA BLI FÖRÄLDRAR!!!
Hej mina fina läsare!
Gårdagen var en väldigt efterlängtad dag, då jag & Joachim var på ultraljud för att kika på vår bebis.
För drygt 2 veckor sedan gick jag ut på instagram om att vi ska bli föräldrar. Jag postade en ultraljudsbild som vi fick när vi var och gjorde ett kub test på Mama mia i Stockholm i v12.
 Idag är jag i v17 + 3 (vecka18) , Andra trimestern, och 44% av 100% i gravidititen har gått & har 157 dagar kvar till bf som är 12 Mars 2019.
 
Var detta planerat?
Både ja och nej måste jag säga. Vi försökte ett tag förut, men sedan gav vi upp och sa till varandra att det kommer när det kommer... Det var inte direkt någon stress plus att jag var helt inne i min träning.
Flera månader senare så var min mens sen i 2 veckor, och stickan visade PLUS! Helt galet!! Den första vi ringde var min pappa, sedan J's föräldrar. Alla blev jätte glada, en helt underbar känsla.
 
Är jag lycklig?
Jag vet inte vad jag var i för vecka när vi fick veta att jag var gravid, men i vecka 7 började helvetet om jag får säga det själv. Jag mådde så djävulskt dåligt på alla sätt, det värsta var illamåendet samt yrslet. Sedan kom depressionen som varit hemsk, men den orkar jag inte gå in på i detalj just nu faktiskt, mår dåligt av att tänka på det.
 
Nu måste jag säga att depressionen har lagt sig lite, eller rättare sagt så är det inte lika ofta numera. Jag kan äntligen få känna harmonin i graviditeten.
När jag mår som sämst så stänger jag in mig helt en hel dag, ibland 2 dagar och ligger och gråter & spyr och tycker livet bara är jobbigt, INGET kan få mig att må bra. Mellan v8 - v16 kände jag så varje dag, ingenting var kul. 
Jag mår illa och spyr fortfarande varje dag. MEN jag känner mig lycklig och förväntansfull. Allt är så spännande och att vi fått veta könet på vår lilla krabat gjorde det ännu mer verkligt, WOW alltså!
 
Jag måste bara säga TACK Pappa, Hanna & Svärmor som hakat på mig med mina humörsvängningar, varit så engagerade och tröstat & stöttat mig genom allt.
Och TACK till världens finaste människa i mitt liv, Joachim som alltid är vid min sida. J är min bästa vän, min älskling, min framtida man, min andra halva, mitt liv som jag älskar av hela mitt hjärta
 
Men än är graviditen inte klar, halva kvar ISH, men det känns som att det värsta är över och att lyckan är med med mig, så nu blickar jag bara framåt och tänker på vårt egna lilla liv som växer inom mig. Så jävla amazing! MAMMA OCH PAPPA LÄNGTAR EFTER DIG ❤