MERLYS MARIA

ÄR DETTA OKEJ???
Gravid kommentarer om magen:
 
´´Gud vad stor du har blivit Maria´´
 
 ´´Vilken mage du har fått redan´´
 
´´Har du sett dig bakifrån??´´
 
´´ Ät inte så mycket Maria, du kommer att bli tjockare´´
 
´´ Det är okej att vara tjock när man är gravid´´
 
´´ Det är en tjej, jag vet det, för att du har blivit så himla bred ´´
 
´´ Oj, större kommer du att bli ´´
 
´´ Hejdå tjockis magen´´
 
Dessa kommentarer har jag redan fått möta som gravid av olika personer. Grejen är att jag vet ju att personerna inte menar något illa och jag försöker verkligen inte att ta åt mig, men jag mår redan dåligt på hur min kropp har förändrats, och jag vet vad jag har att vänta mig.
När jag har en dålig dag så kan jag inte sluta tänka på hur obekväm jag är i min egna kropp..... Vågar typ inte gå tillbaka till gymmet för är rädd för vad alla ska tycka. Så osäker är jag, vissa dagar.
 
Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt. Allt jag stoppar i mig sätter sig direkt på kroppen. Plus att jag inte tränat på 4 månader. Jag vet inte hur mycket jag har gått upp i vikt nu, vill inte veta heller för jag vill inte tänka på det. 
 
Vad tycker ni om kommentarerna? Är detta okej? 
 
#1 - Alice

Men så trött jag blir på människor som tar sig friheten och kommentera andras kroppar, oavsett gravid eller inte. Shit jag hade totalt lackat ur! Men du har nog rätt i att de inte vill illa men du borde säga ifrån så de förstår att det inte är okej. Jag tycker du ser fin och hälsosam ut. Det viktigaste är att bebisen och du mår bra!

Svar: Ja, det är väldigt tråkigt.
Aa, jag har redan börjat faktiskt. Även om de inte menar något illa :) Men vissa kommentarer är väldigt onödiga och tröttsamma.
Tack snälla. Ja precis :)
Merlys Eklund