MERLYS MARIA

IT'S ON
Dieten är igång och jag är super motiverad! Blir också väldigt glad när jag får höra hur många det är som tror på mig :))
Klockan 9 imorse vägde jag in mig, fotograferades samt mätte mina mått. Jag kommer att väga mig varje Måndag och mäta mig 1 gång i månaden. Så det ska bli väldigt spännande att få se före & efter bilderna sedan. Självklart kommer jag att dela med mig av dem här på bloggen!
 
Eftersom jag jobbade kväll idag så fick veckans träning börja med lunch träning som bestod av 45min powerwalk på löpbandet med lutning därefter hoppade jag på ett 45min spinning pass. Ska försöka klämma in så mycket konditionsträning som möjligt i veckorna, kanske värmer upp med ett spinning pass innan crossfit passet, eller kör en pw som nedvarvning efter passet. Nåt blir det iallafall..
SEMESTERN ÄR ÖVER..
Imorgon återgår jag till verkligheten med jobb och träning samt att dieten kickar igång! Håll tummarna för mig att det här ska gå bra nu. Vill lyckats i år igen. Isåfall blir det 3:e året i rad :))! Imorgon bitti ska jag fotograferas, mätas och vägas, sen är det bara att köra på i 3 månader. 
 
Dagens outfit.
 
Jag verkligen älskar mina nya jeans från fitjeans-oslo. RIKTIGT sköna och snygga med mycket stretch. >  LÄNK HÄR. <
MINA SMÅTTINGAR
Dagens bilder