MERLYS MARIA

31 DECEMBER - TOMTEGRÖT
FEELING FAT LASTS NINE MONTHS, BUT THE JOY OF BECOMING A MOM LASTS FOREVER.
Idag har det varit en jobbig dag. Jag har mått väldigt illa samt känt mig extremt svullen och hård kring magen så det känts obehagligt. Och så fort jag sätter mig ner så får jag jätte ont i höger revben. Illamående har iallafall lagt sig nu på kvällen, så jag fick i mig lite kvällsmat.
 
Vid 1 tiden idag åt jag, eller snarare drack jag denna goda jordgubbssmoothie som blev min frukost/lunch.
 
Gårdagens kvällssnacks
v 30
Detta är egentligen as tråkigt att skriva om eftersom det bara kommer vara massa negativt, men jag vet att jag kommer tycka det är "kul" att kolla tillbaka och läsa om det i framtiden.
 
Jag är nu gravid i vecka 30 och det är ca 70 dagar kvar till BF. Jag har spytt sen i vecka 8. Tror inte jag har haft en enda spyfri dag faktiskt. Har även fått foglossning OCH ischias. Så jag gick ner till 50% på jobbet i 3v. Men nu går jag heltid igen vilket är svin jobbigt. Vet seriöst inte varför jag gör det. Jag envisas och vill kämpa på in i det sista medans typ alla säger att jag ska sjukskriva mig helt.
 
Sedan 3 veckor tillbaka fick jag en dryg klåda i ansiktet. Jag har varit till läkaren, fått salvor utskrivna, tagit flera prover men det visas inget konstigt. Jobbigt som fan är det iallafall, det tär verkligen på psyket. Och nu har jag börjat må mer illa igen.. kämpar för att hålla kvar måltiderna.
 
Så nej, jag tycker inte att det är mysigt att vara gravid. Jag känner mig som en pingvin, fet och klumpig och varje steg jag tar är som att springa ett varv på spåret. Men jag vet vad jag får för det här, och det är värt allt! Längtar tills det här är över ❤
 
Tog en bild igår efter duschen, hårfönandet och hårplattandet. Kände mig någorlunda fräsch, men gömmer mitt eksem/klådiga ansikte bakom mobilen.