MERLYS MARIA

NY TRÄNINGSUTRUSTNING
Detta år har jag lovat mig själv att börja gymma mer och mer gym har det blivit. Försöker att köra minst 1-2 gym pass i veckan utöver crossfits träningen, och hittills har det gått ganska bra. Men har varit beroende av att ha en partner att träna med, annars blir det att jag bara står där med hanteln i handen haha.
 
Nu har jag iaf skaffat mig ett par trådlösa hörlurar med grymt ljud så det borde inte vara några problem att vara själv, men jag föredrar fortfarande att gymma ihop med en partner. Linnea och jag tränar sjukt bra ihop, kan vara för att vi båda är envisa och lika starka. Om hon orkar, orkar jag! INGEN ger sig, och det älskar jag. Så motiverande!
 
Iallafall, idag fick jag hem mitt paket från gymgrossisten med bl.a mina nya tynglyftarskor och lyftarbälte. Hittills är jag nöjd. Har dock inte tränat i dem än, men har en väldigt bra känsla.
OPEN 17.5
 
Idag körde jag mitt tredje crossfit pass i rad. Både i söndags & igår körde vi open 17.5 så min kropp är inte lite mör nu, gosh! Mina triceps svider, ryggen & benen är möra så det lutar nog åt en vilodag imorgon.
17.5 gick iallafall över förväntan.. Upplägget var ganska brutalt i sin enkelhet: 10 varv av: 9st thrusters med 30kg och 35 double-unders då jag gjorde 70 singel istället.
 
Visst, det kunde gått bättre om jag bara lyckades göra dessa jävla dubbelhopp som jag HATAR så körde endast singelhoppen med dubbla reps. Thrusters är verkligen ingen favorit övning.. Men jag är nöjd över min insats, dels för att jag blev klar först båda dagarna och att jag fick cred över min teknik! Men jäklar vilket flååås, döden!
 
Ikväll var huvudövningarna raka marklyft, power clean & hang clean. Vi körde bl.a complex och i go u go. Kul pass !!
NOTHING IS MORE MEMORABLE THAN A SMELL
 
Fyllt på mina tre flaskor med doften Dao (Lotus Secret) från Rituals. Nu luktar det ljuvligt i hela lägenheten !