MERLYS MARIA

JUST SAYING.
Bara så att ni vet så äter jag vad jag känner för just nu.. jag går alltså inte på någon diet eller så, som jag jämt säger att jag ska börja med på måndagarna haha. Är jag sugen på en 200g marabou, eller en hamburgare så köper jag en sådan. Nu är jag inne i en period då jag äter mycket husmanskost på jobbet och då tillkommer bl.a mycket såser (som är så sjukt gott, älskar såser).
Jag tränar lika mycket, 4-5 gånger i veckan, och jag tar minst 10kg mer i vikt nu än vad jag gör när jag dietar. Känner mig staark med andra ord :)! För några månader sedan gick jag ju ner 10kg av min diet, idag har jag gått upp endast 1.5kg.
När jag väl bestämt mig för att köra igång med mitt strikta kost schema är det för att jag gillar att experimentera med kroppen, eller om jag spårat rejält med kosten och känner att jag mår dåligt. Vilket oftast är på söndagar då jag får ångest efter min spårade helg haha suck. I veckorna försöker jag iallafall att äta någolunda nyttigt, åtminstonde bra och stadig mat så jag kan ge allt på träningspassen!
 
Nu vet ni.. Så ni inte tror att jag är ms. perfekt som sköter kost & träning till 100%. TRO MIG, jag har mina svackor.. Om jag säger såhär, jag ÄLSKAR MAT, ÄLSKAR ATT ÄTA, ÄLSKAR HAMBURGARE & ÄLSKAR CHOKLAD!
 
Min favorit frukost är gröt med äggvita och mitt super goda proteinpulver i chokladsmak som jag äter typ varje morgon.